Gimnáziumi beiratkozás

Tájékoztató a 2021/2022. tanévre történő középfokú beiratkozásról

  1. A beiratkozás helye és ideje:
    Uzoni Péter Gimnázium és Általános Iskola (3104 Salgótarján, Nagymező út 5/A)
    2021. június 24. (08:00-16:00).
  2. A középfokú iskolába felvételt nyert tanulót szülője vagy törvényes képviselője az iskolába személyesen vagy elektronikus úton is beirathatja.
  3. Elektronikus beiratkozás esetén a Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alrendszer (KRÉTA) üzemeltetője a KRÉTA e-Ügyintézés felületén június 15-től 22-ig biztosítja, hogy a szülő vagy törvényes képviselő a középfokú iskolába felvételt nyert tanuló adatait beküldhesse a középfokú iskola részére a „Beiratkozás középfokú intézménybe” (BKI) folyamat segítségével.
  4. A középfokú iskola lehetőséget biztosít arra, hogy amennyiben a szülő vagy a törvényes képviselő a beiratkozásra rendelkezésre álló időben a KRÉTA használatával nem tudja megküldeni a beiratkozáshoz szükséges adatokat, akkor a személyi azonosításra alkalmas iratokat a 2021/2022. tanév első napján is bemutathatja a középfokú iskolában.
  5. A tanuló szülője vagy törvényes képviselője a diákigazolvány igénylésre vonatkozó kérelmét (a Nemzeti Egységes Kártyarendszer adatlapot is beleértve), az igénylési cím megjelölésével a beiratkozást követő későbbi időpontban is benyújthatja az iskolához.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

WordPress Lightbox Plugin